Mogelijkheden


Bekijk hieronder alle mogelijkheden van Scalae

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van Scalae

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

De overgang

De overgang is een vrouwelijke levensperiode die over het algemeen inzet in de leeftijd tussen 40 en 60 jaar. In deze fase ontstaan vaak overgangsklachten, bijvoorbeeld opvliegers en onregelmatige menstruatiecycli.

Lees meer

Online consult

Het is ook mogelijk om een online consult te laten doen dat in het leven is geroepen tijdens de corona pandemie. Lees hier over de details.

Lees meer

Overgangstest

Heb je last van klachten die ervoor zorgen dat je minder goed in je lichaam voelt? Zou dit misschien te maken kunnen hebben met de overgang?

Lees meer

Reviews

Een paar maanden geleden had ik veel last van vermoeidheid, en op mijn werk kon ik maar moeilijk geconcentreerd blijven. Ik dacht zelfs dat ik een burn-out of zo had, maar toen hoorde ik van een vriendin dat het weleens aan de overgang kon liggen. Op haar advies heb ik een afspraak gemaakt met Désirée, die me uitlegde wat er aan de hand was en wat ik aan mijn klachten kon doen.

Toen ik twee maanden later terugging naar de praktijk voor de evaluatie, waren mijn klachten veel minder, en ik functioneerde weer beter, ook op m’n werk. Achteraf denk ik: had ik de stap om naar de praktijk van Désirée te gaan maar eerder gezet, want dan was me een hoop ellende bespaard gebleven!

- Ingrid

Maak alvast
een afspraak!

Ben jij al overtuigd? Ik wil je graag helpen bij het omgaan met of het afkomen van je overgangsklachten.